Novinky

VIA podporuje odborné setkávání

Vzdělávací a výzkumný institut AGEL o.p.s. se na jaře podílel na organizaci tří konferencí a odborných setkání.

27. - 28. dubna 2022 – IV. Hanácké dny laboratorní medicíny. Akce se konala po čtyřleté přestávce v tradičním krásném prostředí hotelu Plumlov. Po čtyřleté pauze byl obrovský zájem o účast. A kvalitní přednášky úroveň této dvoudenní akce jen potvrdily. Odborným garantem konference byla primářka Oddělení laboratorní medicíny a Laboratoří klinické hematologie a krevní banky Nemocnice AGEL Prostějov MUDr. Michaela Černá.

27. května 2022 se pozornost všech gastroenterologů soustředila do Rožnova pod Radhoštěm, kde probíhal již XXVI. Rožnovský gastroenterologický den. Garantem akce byl opět vedoucí lékař gastroenterologie Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí a.s. MUDr. Martin Liberda.  Konference, rozdělená do lékařské a nelékařské sekce, přinesla řadu zajímavých příspěvků od kolegů ze skupiny AGEL i dalších prestižních institucí z České republiky a Slovenska.

9. - 10. června 2022 se konal již druhý ročník pracovního setkání s AGEL Transfúzní službou a.s. Kolegové z transfúzních středisek si vyměňovali praktické provozní zkušenosti a vyslechli informace o nových možnostech v oblasti přístrojového a odběrového vybavení transfúzních oddělení.

Vzdělávací a výzkumný institut AGEL o.p.s. podporuje tradiční vzdělávací akce a zároveň hledá nové možnosti předávání dosažených úspěchů a výměny zkušeností v rámci jednotlivých odborností.

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

AGEL (cz) / AGEL (sk)

Katalog AGEL
Časopis Náš AGEL